søndag 29. mars 2009

Så utrulig koselig!!!


J har fått en utmerkelse.. er det itte koselig!! :)
Denna fikk j ta Silje som å har en blogg her inne , du kan lese den her.
Tusen hjertelig takk for den Silje!! :D

Dette er hva som står i utmerkelsen:

The Lemonade Award is given to sites which the giver show either great attitude and or gratitude. The rules for these awards are: 1. Put the logo on your blog.
2. Add a link to the person who awarded you.
3. Nominate 10 other blogs.
4. Add links to those blogs on yours.
5. Leave a message for your nominees on their blogs.


Så herved nominerer jeg disse:
1. Rita Olene
2. Karla
3. Marlèn
4. Trude

Nå står det at j skær nominere 10, men j veit itte om 10 stk som har en blogg å tar da heller de jeg kjenner å følger med på! :)



Ellers har vi vøri ute på en liten kjøretur rundt på "øyane" i dag.. er jo så fint vær, å både j å Frode syns d er kos å kjøre oss en tur å titte på hus å ellers andre ting som skulle dukke opp. Å Falk sover jo som en liten engel i bilen, så d var koselig! :)
På fredag var vi på Venners Venner fest på Kulturhuset/Samfunnshuset/kino'n.. (vart brått usikker på hær dø kaller d her)

Too Far Gone som spilte, å d var da en arti fest! Bære så innmari kjett å vente på Taxi etterpå, j var heilt sikker på at j var døden nær fleire ganger mens vi vente.. var jo bitenes kaldt.
D var noen som meinte at j burde da væra vant til kulde som kommer fra Østlandet å greier, men som j sa.. der er d så kaldt at en fryser ihjel ganske fort. Her fryser'n jo bære fingra ta seg å pines i timesvis!! Brrrr.. skulle vøri fleire taxi'r her i hæljen... heldigvis kom d en liten ridder i skinnende rustning å kjørte oss hemmat.. så kunne bære taxi'n væra så sein den bære ville!! HAHA!!
Sonja å Akka kom å, å D var da ihvertfall kos. Har itte feste me dom på aldri så lenge, har alltid kræsje me ett ell anna når dom har vøri her. Så d var rett å slett superkoselig! :)

I går, på lørdag, var vi alle frrryktelig slitne egentlig, merkelig hvor slitsomt d er å væra superhelt en kveld gitt.., ærevære Supermann som er d hver dag.. så igår var den stooore slappeavpåsofaendagen! Men hverken vi eller Falk hadde noe i mot det, så d var bære deilig! :)

Nå ligger Lillemann å sover i vogna si, å j måtte bære ta ett bilde.. itte lett
å finne rette veien på smokken hver gang... :) hihi.

Ha en strålende søndag alle sammen!! Nyt solen! :)



1 kommentar:

  1. Åå tusen takk for utmerkelse Eirin!! :)
    Håpe alt står bra til!! For et lite gull Falk e!!! Nydelig bilde av han i vogna!!
    Ja, du fe øve dej på fletting no:) Deilig sveis til sommaren når det blir soling og bading! Få det vekk frå ansiktet:) God klem

    SvarSlett