lørdag 7. mars 2009

Lørdagskveld!!

Sitter i skrivende stund å ser på N.C.I.S på Viasat 4, for d ER itte NOE anna å sjå på faktisk... Lillemann har akkuratt lagt seg å ligger å sutrer litt, skravler litt å sutter iherdi på tommeltotten, tenker han slokner som ett lys snart.. var gaaanske trøtt ja..

Vi har begynte me litt brødskive om dagen, men trur j tabba meg litt ut her om dagen da j ga'n brødskive med Sjokoladepålegg på.. hehe.. han syns d var NYDELIG godt serru, å da er nok itte leverpostei det beste etterpå.. :)
Men er nå bære gla han eter j, for han slutta plutselig brått her like etter jul å eta grøt serru.. eller alt som kom med skje egentlig... å det var masse tull hver gang han skulle få melk å.. tok en eeeevighet, maaase tålamod og en gooo del lirking å luring.. var heilt merkelig, å frryktelig uvant egentlig, med tanke på at han åt som en hest bære en liten mnd før. Men trur det kommer av at vi hadde slutta me DRITTmedisinen, og den han går på nå (Orfiril) kan gi utslag på appetitten den andre veien.
Var nemlig inne på Felleskatalogen å leste om bivirkninger (noe som OVERHODET IKKE anbefales, ettersom en blir dårlig av det), men der sto det altså noe sånn ca som det her "hvis pasienten uten annan grunn får anorexi må lege kontaktes"
Syns d er en veeeldig merkelig setning, men det sto også noe om nedsatt appetitt litt lengre ned da..

Men nok om det, nå eter'n å er fornøyd så da skær j da itte klage nei.. :D

Jaja.. fikk akkuratt tlf fra full kompis fra Kirkenær, utrulig hær mie shit dom klarer å trøkke tur sæ gætt.. men det er da arti å da.. :D

Nå skal j sette på en film å eta litt pizza å så får j vel legge meg. I mårra skær vi til Tante Maria å gå en tur tenker j... hvis været holder seg.. blir kos

Go helg alle sammen.. :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar