torsdag 5. mars 2009

Hjemme fra sykehuset


Onsdag 21 Mai 2008

Ah.. ja, da var vi hemmat gitt.. fikk reise hemmat 17 mai faktisk, så nå har vi vøri hemme ett par dager nå da.. :)
Å det så deilig!! Kan itte få sagt hvor gla jeg er for å kunne sitte i sofaen min med Falk på fanget, eller enda bedre, ligge på sofaen med Falk på brøstkassa, vi sover veeeldig godt da ja.. :)
Har vøri å veid'n ett par ganger, å han går fint opp i vekt, mora har nok Fløte i puppen og gutten har matvett.. hehe.. :)

Det er egentlig litt merkelig å komma hemmat å, for en ser heile tida for seg at det vil væra rart å væra hemme med en liten baby som en skær ha ansvar for 24/7, men det er itte så rart i det heile tatt.. syns det faller seg ganske så naturlig.. å det er rart det.. hihi.. :)

Han er fortsatt litt gul, mest inni auga faktisk, men helsesøstra sa ho skulle se på det på tirsdag igjen, så får bære krysse fingra for at det har gått bort til da...

Han har den vanligste formen for Down Syndrom som heter Trisomi 21, men hvilken gran han har av det er jo itte lett å sei enda da.. sånt finner man vel ut etterhvert. Nå skær vi bære væra hemme å kose oss egentlig, åsså om 3-4 uker skær vi ut til bya på noe som heter barnehabiliteringa ell no slikt for å møte heile gruppa me folk som har spesialiert seg på unger med ett ell anna handikap. Så da får vi møte fysioteraputen, logopeden, ortopeden å alle andre mennesker en må ha kontakt med. Blir spennende å sjå hva dom har å si, for jeg har itte peiling litt en gang... :)
Åsså har vi fått tilbud om å få kontakt med noen folk her i Ørsta som har ei datter med downs, så det blir vel etterhvert.. men vil nå komme hemmat først å liksom komme oss i rutine før vi kaster oss ut i alt vi skal..
Akkuratt nå syns jeg det itte er nødvendig med det heller, for han er meir eller mindre lik alle andre babyer, så trur heller vi kan ha nytte av slike ting når han har vørti lite granne større...

Farmor sa noe skikkelig lurt i dag... "han er utviklingshemma men han er itte utviklingshindra!
Det er det lureste j har hørt på lenge. Å skal virkelig gå inn for å huske det!!


Ellers så går alt som på skinner, han er en liten engel lille gullet mitt enda, så det er itte mye skrik å skrål her i heimen nei.. men en skær nå aldri sei aldri, for plutselig skriker han vel heile ddøgnet.. uff å uff.. hehe.. :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar