torsdag 5. mars 2009

Så kom reaksjonen

Fredag 25 juli 2008

Å der kom den store etterskjelven.. nå har jeg vel grini i to timer i strekk trur jeg, har faen så vondt i auga....
Er skikkelig sint på heile Åse sjukehus, har tydeligvis gått med det sinne sea Falk kom dit.. å itte fordi Falk var sjuk, for den reaksjonen tok jeg nok der.. Men fordi heile opplegget der ute er heilt føkt!!
Det er faktisk jævlig irriterende å tenke på at de første 14 daga ta Falk sitt liv var veeeeldig lite kos rett å slett.. jada, han var sjuk å måtte væra der. Men du får jo ingen sjangs til å faktisk få no særlig forhold til ungen din sjøl om han er sjuk. Itte får du ligge på samma rommet, å itte får du ligge på ett rom me far heller, fordi det har dom itte kapasitet til i det heile tatt. Det er bære stress å få besøk ta folk som vil sjå ungen din, fordi du føler du må snike besøket ut å inn, det er nesten ingen pall på den lille stua du har til rådighet, å ingen orker å væra der no særlig lengd..
En må faktisk ned en etasje når en skær legge seg, å romma er jo verdens stussligste å en gang som er enda stussligere.
Det eineste som er positivt er at folka som jobber på neo gjør så godt dom kan å har masse forståelse for all frustrasjon for dom sliter nok litt med det samma.. for det er viiiirkelig trangt om plassen inne på neo altså..
Men arg så sint j har vøri..
Å har hatt masse dårlig samvittighet fordi j overhodet itte hadde lyst til å væra på sjukehuset, hadde bære lyst til å reise hemmat å ligge i min egen seng å hente Falk da alt var over. Fordi det er så utrulig lite trivelig der..
J er bære SÅ IMPONERT over dom som er der kjempelenge, at dom holder ut er ett under syns j..

J trur j gikk med en konstant dårlig samvittighet når j var der, fordi j itte orke å sitte å holde på Falk heile tida, fordi du sitter omtrent oppå folk ( itte at d hadde vøri sunt for verken han eller meg, men d er nå en gang slik at d er d du har lyst til når ungen din er sjuk.)
Å konstant redsel for å forstyrre de du "satt oppå", for dom hadde faktisk unger som hadde det enda verre... å en konstant usikkerhet fordi din egen unge er sjuk å du veit itte egentlig hvor mye du kan drive å styre me'n-- kan j ta'n opp fra senga nå?? Kan j sette meg i "stua" å se på tv me han på fanget? Går d fint å reise hemmat å hente reine klær uten han?? Skulle j ha søtti her å sett på at han puster heile dagen?? Faen, j får itte tæl amminga, blir detta bære feil??? ( nå går forresten amminga supert, hjalp å komme hemmat med d har j vel skrivi før)
Det er heilt sjukt hvor mye en går å tenker på mitt oppi den store tanken om at ungen din faktisk itte er så frisk som du trudde.

Men men.. nå har reaksjonen kømmi, kommer sikkert til å ha noen sånne små "arg så sint j er" opplevelser til, men det var godt å få det ut.
Stakkars Frode har jo itte fått sove fordi j måtte prate me noen.. hehe.. men d er itte såå synd på'n heller... :)

PUH!! kommer til å ha sjukt tungt i hodet i mårra å eggeskall på auga.. Får vel gå å legge meg, Falk skær vel opp å ha mat snart.. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar