torsdag 5. mars 2009

Fjerde Sykehusbrev

Onsdag 14 Mai 2008

Hjertet vart da sjekka en gang til i går, å duktusen har da lukket seg (det er da en åpning mellom Aorta og lungearterien, som skær væra åpen når'n ligger i maga'n) HURRA HURRA HURRA!!!!
Det er fortsatt en lekasje mellom to av kammrene og i klaffene i Aorta og Lungearterien (det er jo en klaff ut til hver av de der), men det er sånt som dom skær holde ett øye med, bare at vi slepper å gjær det her. HURRA HURRA HURRA Å LITT HURRA TIL!!! :D

Falk har allerede gått over fødselsvekta si, så formen hass er veldig bra faktisk.. å alle skryter jo over hvor sterk å fin han er.. :):) (Selvfølgelig er han sterk å fin med den mamma'n å pappa'n seier nå j.. hehe.. ;) )

Kromosonprøva får vi nok itte svar på før til helga eller etter.. Men skær jeg væra heilt ærlig så bekymrer jeg meg itte i det heile tatt. Hvis Falk har Down Syndrom av ett eller anna slag, så har han det. Verre er det itte! Vi er velsigna med masse fantastiske mennesjer rundt oss, så blir alt svart en dag er det mange som er der for oss likevel.. :) å så mye hjelpemidler å styr som er å få nå så kommer detta til å gå heilt supert!
Selvfølgelig er det nok ting vi må gjær som en normalt itte tenker så fært over, men for å sei det slik.. istede for å synes det er tungt så kommer vi faktisk til å lære en heil del vi itte viste ifra før.. :):)
MEN NÅ KOMMER VI SNART HEMMAT!!! DET SKÆR BLI SÅ DEILIG!! ER SÅ GLA!!! :))))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar