tirsdag 23. mars 2010

Helseoppdatering

J kan jo kanskje fortelle om hørselstesten vi var på, å synstesten. :)
Når det gjelder hørselen til Falk så viser den "uformelle testen" (hvor det spilles lyder som Falk skal snu seg etter) att han hører fortsatt dårligere på venstre side, men det ligger innenfor normalvariasjonen. Så det vil vel si, sånn j tolker det, att sjøl om han hører litt dårligere på venstre side så er d da meir som normalt.


TJOHOOOO!!!!!

Når det gjelder synet så har'n på venstre side +1,5 og 3 i skeivhet. Høyre side har'n +0,5 og 2 i skeivhet. Så nå skær'n begynne med briller!! Blir spenndende! Har vøri å sett etter noen, men foreløpig har vi itte fønni noen som sitter ordentlig. Er itte største utvalget av briller tæl småunger gitt.. å han MÅ ha slik som går rundt øra. Å så har'n jo itte akkuratt noen nesebein å skryte av så han må ha en sånn "silikonpute" som hviler over heile nesa. For disse "støttene" som vi har til våre neser blir jo bære hengende i løse lufta på han.. :) hehe..
Skær ta å ringe hjelpemiddelsentralen, kanskje dom har noen tips til meg. Så slepper vi å springe verden rundt for å finne briller som sitter :)

Blir spennende detta her gitt.. han har itte akkuratt lyst til å ha på seg briller da vi har prøvd noen, men kan hende d blir anna når han skjønner att han ser bedre me dom.. krysser fingra for det. :)

Å nå driver vi å trapper ned på epilepsimedisinene.. er nede i halv dose av det han fikk nå, å det ser veeeldig bra ut altså.. :) Ikke sett ett eneste anfall fram til nå ihvertfall, så krysser fingra for att det holder seg slik. Hadde vært så deilig å sleppe å huske på denna medusinen til en hver tid.. for itte snakke om att Falk kan få en youghurt sånn dann å vann i stede for hveeeer dag morgen og kveld. Klart han får jo medisinen i grøten hvis han får det til kvelds, men det blir myyyye yoghurt altså... heldigvis syns han det er godt!! :) :)
Tilslutt ett lite bilde av Batmanen min! :)
IMG_0815



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar