søndag 21. mars 2010

Feber i hytt å gevær å fiskegryter

Jeg holder på å bli gaaal, denna mnd her har Falk hatt feber av å på heile tida. Men det er vist ingen grunn til denna feberen da i følge legene, alle prøver er fine. Alle standarprøver ihvertfall.. har hatt betennelse i tannkjøttet da, så noe av feberen kan sikkert skrives til den. Men bortsett fra det så er d bære feber i hytt å gevær som sagt. Mest på natta å morgenen. Så er fleire ganger j har ringt å sagt j itte kommer på jobb fordi Falk har feber, for så å oppdage ett par timer etterpå att han itte har feber meir (uten å fått paracet) å har itte fått igjen feberen før på kvelden igjen.
Fant ut her om dagen att pga att j bære jobber 3 dager i uka så har j altså vøri 4 dager på jobb denna mnd, å d hadde jo vøri fint d hvis en kunne gjæra ting når en var hemme. Men så lenge han er "sjuk" så kan j jo itte reise no sted.
Har hatt av å på feber heile hælja, men i mårra reiser vi på jobb å i barnehage, så får dom heller ringe meg hvis det skulle væra noe. For detta er jo heilt håpløst spør du meg.
Han får få en paracet før vi reiser, så tenker j han holder seg heile dagen j.. :)
Prøver å itte gi'n paracet om dagen egentlig da, for syns d blir litt mye medisiner. Men på natta hender det seg han får hvis han itte sover skikkelig. Er jo itte gætt å ha feber, j verker ihvertfall i alle ledd som regel.

Vel, d var sytinga for denna gong. :)

Mamma hadde bursdag på lørdag (20 mars), så j bakte rundstykker til frokost som ho fikk. Å i dag har j laga fiskegryte til å ho å Eldar.. med litt hjelp fra mammsen da seff. Men den vart bra, skikkelig god faktisk. Å suuuperenkel.
oppskriften:
1 pakke fløte - gjerne kremfløte
1 boks creme fresh
3 terninger fiskekraft
500 gr hvit fisk
å de grønnsakene en måtte ønske. Vi brukte litt over en halv brokoli, halv sellerirot, to gulerøtter, en rød løk, en paprika.

Kok opp fløte og creme fresh og fiskekraftterningene. Krydre med salt og pepper, jevn ut med maizena eller annen jevning for å få den tykk.
Legg fisken i en ildfast form og legg så de kuttede grønnsakene over. Heller over sausen mens den er varm å dryss over litt ost.
Stekes på 200 grader midt i ovnen i 30 min.

Deilig!!!

Om en uke nå så kommer Frode hemmat, det skær bli deilig!!!
Å nå kommer vist våren vi alle har ventet så lenge på, det blir deilig det å tenker j. :) :)


Så ha en fantastisk vår!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar