onsdag 1. april 2009

SSSlapp dag

Grans har kømmi me økologisk brus... som smaker heilt ok, litt mye kullsyre kanskje.. MEN d j da lurer litt på.. er itte poenget med økologiske varer at d skær spare miljøet???? Hva er da poenget med å lage en "miljøvennlig" brus som først er tappa i ei plastflaske.,åsså er flaska pakka inn i ett lag til me plast med farger å skrft på.. HALLO!!! Finn 5 feil a.. jaja.. bedre lykke neste gang.

Hvis du en dag tenker at i dag skær j gjæra ABSOLUTT INGENTING, men itte heilt får teken på d.. vel så er d bææære å ringe meg.. j er expert på å itte gjær nåe på en heil dag.. eller.. klue er å gjær akkuratt nok til at du kan lure deg sjøl til å væra stolt av det lille du gjorde..
J sto opp i dag å gjorde ingenting ei go stønn, så støvsugde j, så gjorde j ingenting ei go stønn til åsså hengte j opp ei rullgardin.. å har en plan om å gjær ingenting resten av dagen. å lage mat å sånne nødvendigheter telles itte som en å ting å gjær...
D er jo skammelig at en itte bruker en heilt superfin dag til å væra ute å gjær fornuftige ting som trille tur å styr når man kan.. men som sagt.. expert på å få dagen til å gå me å gjær ingenting!!


Men i mårra er en ny å fin dag å da har j tenkt å gjær meir.. :)

1 kommentar: