onsdag 11. mars 2009

Barnehageplass


Hurra!!!!! Vi har fått barnehageplass... på Kvitveisen oppi Vallabøen!! Supre greier gitt!! :)

Ho ringte meg igår å sa ifra, en får egentlig ikke brev i posten før slutten av mnd, men styreren må søke om no greier for at Falk skær få den hjelpa han har rett på, å trengte våres underskrift da, så da skær vi opp dit i mårra å hilse på å prate litt! Gleder meg egentlig, blir arti å sjå Falk i barnehagen å egentlig.. :)


Grunnen til at vi søkte Kvitveisen er fordi vi har forstått det slik at det var der dom hadde en unge med downs sist.. regner egentlig med at resten av barnehagene også er kjempeflinke, men det føles litt tryggere lissom..

Ellers har j vøri flink i dag å rydda garasjen vår, den såg jo ut som ett bombe horehus igrunn, så d trengtes sårt!! Masse drit som kunne kastes ja, både Frode å j er noen skrotnisser, men j tør påstå at j itte er den værste av oss.. hehe.. ;)
Tok med Falk ut i vogna da, tenkte han kunne få sitte ute å titte litt.. men han forbinder nok vogna me soving, for han vart pissforbanna fordi han måtte sitte,så d var bare å legge'n ned.. :)
Sov i fleire timer gjord'n,så j fikk rydda i garasjen ååå drøkki kaffe me May uti solen.. DEILIG!!!


DET ER FAKTISK VÅR UTE!!! :)

2 kommentarer:

  1. åå ko kozli :-) hørt d e en veldi kjekke bhg , so e vanskli å få ongane inni hehe ;-) kjeme sikkert til å stor koze sej :-)
    ej venta på svar om nathalie he fått utvida plass i kløver :-)
    Marlèn.

    SvarSlett
  2. Grattis med barnehageplass... herregud he det gått et år snart?? Skal du begynde å jobbe igjen no?
    Blir godt me våååååååååååååår!!! :)

    Takk for kommentar på bloggen min!:) Blir so gla for det! Og enda kjekkare når en då oppdaga en ny "kjendtfolk-blogg" :) Koslig blogg! Og bra du gjer folk litt meir opplyst ang downs! Viktig!

    Klemklem

    (teke 2000kr for dei avlange bilda mine...so variera pris med størrelsen:)

    SvarSlett