lørdag 11. desember 2010

Lørdagskveld

Da har barna lagt seg å mor har fønni kaffekoppen å litt sjokolade. Sitter å ser på finala i X-factor faktisk, har itte fulgt med i d heile tatt, men d gikk itte så mye anna på tv'n hell.. :) For øyeblikket heier j på Hans, syns han virker som en skikkelig artist.. uten att j har peil egentlig. :)
Hadde egentlig tenkt å lage karameller i dag, men j detter litt sammen j da unga har lagt sæ. Så alt j hadde tenkt å gjær blir som regel ingenting ta, sofaen blir for go. Men da får j bære ta d att i mårra når unga er oppe har j kømmi fram tæl, dom klarer fint å sitte å sjå på mammsen svinse rundt å støvsuge å litt slikt forfallende husarbeid.

Har da endelig fått fram litt av julepynten å hengt opp litt julegardiner, så får d holde for i år. Men GLEEEDER MEG til neste jul, da kan j til og med ha juletre. D skær blir fint d!!! :D :D :D
Kommer vel til å ta helt av tenker j med julelys i alle bauger å kanter.. hehe...
Gleder meg til å sitte oppe i loftstua å kunne rope at " j er her oppe".. hihi..
Tenk å gå fra kjøkkenet å bort til sofaen å faktisk gå fleire skritt...Nei, d er sååå mye j gleder meg til. Er heilt uvirkelig egentlig!!
Velge ut fliser til badene, finne ut hva slags lamper vi skal ha i taket, prøve å finne en stil en blir fornøyd med, kunne ommøblere, rote masse på kjøkkenbordet uten att heile huset ser rotete ut.
J gleder meg til og med til å kunne støvsuge etter att unga har lagt seg uten å vekke dom.. :)

Nå får j straks besøk av Sylviann, så ha en flott lørdagskveld folkens. : D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar