tirsdag 16. november 2010

Sykt barn

Ja, vinteren har jo kommet og syke barn med den..

Falk har vel vøri tett i nasan heile oktober å november hittil.. å for 14 dager sea var’n så tett att j tenkte j skulle hølle’n hemme fra barnehagan så han fikk sjangs til å bli bedre.

Men en skær bli verre før en blir bedre har j skjønt.. d var vel tirsdag j holdt’n hemme å på fredagsnatt måtte vi en tur utpå Åse Sjukehus gitt.. var itte så krise som d høres ut som heldigvis, men litt krise var d jo.

J skulle jo egentlig til Bergen den hælja for å feire bursdagen min (litt seint) på Mamma Mia Musical me mine kjære venninner May, Marthe og Hanne. Så på fredagen reiste vi til mamma for å ligge over der, for flyet mitt gikk kl tidlig på lørdags mårran, å mamma skulle jo ha Falk. Men han sovne jo aaaldri på fredagskvel’n. Tilslutt satt mamma oppe i senga me’n da, for att han skulle få sove, men han vart bære tettere å tettere. Så j ringte legevakta, reiste dit med han å fikk ambulanse ut til Åse for dom vil ha han til observasjon der. Mandla hass var någet store, og det var masse gult puss på dom sa dom. Alt gikk jo heilt fint, vi sovne vel i femtida på mårran å sov til ti, å da varn igrunn mye bedre allerede. Fikk antibiotika intravenøst.

Shiten var jo att Bergentur vart d jo itte, å legen sa der ute att hadde j begynt på antibiotikan j fikk hos legen på fredagsmorgen, så hadde vi sløppi heile turen ut mest sannsynlig! Arg!! Så neste gong j får beskjed me en lege om å vente me slike ting til dagen etterpå, hvis om og men atte, så driter j i d.

Gudskjelov att vi var hos mamma da, så j slapp å dra me meg storm å ut om natt å i d heile. Å Falk å j fikk da en kvalitetsdag på ett sjukehusrom mens vi vente på å bli skriv ut. Smilefjes med åpen munn 

Nå er’n mye bedre, å hoster bare littegrann innimellom,  men d er slik en må regne me..

Storm var vi på 3 mnd kontroll på helsestasjonen i dag, å lille vennen har vokst 7 cm sea 6 ukers kontrollen, å lagt på seg littegrann. Så nå er’n 63 cm og 7050 tung. Smilefjes Og blid som solen mesteparten ta tida..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar