torsdag 14. oktober 2010

Jeg har en unge med Downs

.. men det er også alt han har. Vi har nemlig vært å tatt ny EEG av hodet, å alle tegn på epilepsi er nå vekk!!!!! VEKK VEKK VEKK!!!!

Å du kan tro vi var gla når brevet kom i posten, d er så FANTASTISK DEILIG å tenke på att han er kvitt denna skrekkelige driiitsjukdommen!!!

Han slutta med medisinene på bursdagen min, 25 April, og siden da har vi virkelig forstått hvor neddopa lille vennen vår har vært. Han har liksom levd i en liten boble hvor bare de som kom helt nær fikk være med.

Nå har han plutselig oppdaget verden der ute, å viser interesse for alt å alle som er rundt. (bortsett fra små unger da.. hehe.. men d har nok andre grunner. :) )

Han har reist seg opp fra gulvet, og går nå langs bordet og sofaen å alt anna han kan reise seg etter. Ålinga har gått over til skikkelig krabbing, han kommer når vi roper, han sier ifra hvis han vil ha noe å drikke. Ikke med ord, men vi skjønner hva’n meiner. Han elsker å lese i pekebøker, og det finnes ikke noe som er morsommere enn å gå rundt omkring. Så vi får virkelig trent ryggmusklene våre av å holde’n i henda. Men han vokser jo han å, så jeg slepper å bøye meg no særlig da.. kan sikkert sitte å ramse opp masse meir, men d blir for langt.. men som dø sikkert skjønner så skjer d nye ting hver dag å vi gleder oss over alt like mye. :)

D er hærlig når unga er friske!!!!

aaa..

1 kommentar:

  1. Takk for invitasjon:) æ jo innum bloggen kår dag;)hehe

    Så bra at epilepsin æ heilt burte:D Kjæmpe godt både for døkk ån Falk sikkert:D

    SvarSlett