mandag 5. oktober 2009

Syke dager

Lillemann har da fått en liten forkjølelse, hatt litt feber å er generelt ganske snørrete å slimete, men d er vel slikt som hører med på høsten å barnehageunger..
Hihi.. j har en barnehageunge! :)
Var med legen i dag da, å fikk litt medisiner så da blir d nok bra tenker j.

Ellers har vi vøri uti Ålesund å sjekka hjertet, å der er fortsatt ett lite hull, men d har laga seg ei lita hinne på eine sia ta hullet som bremser blodstrømmen, å det er bra. Da vil d nok få tid til å lukke seg med tid å stunder tenker j. Skal på ny sjekk om ca 6 mnd igjen.
Falk var jo selvfølgelig frryktelig interesert i denna dingsen dom sjekker hjertet med å ville væra me å holde i med både armer å bein. Så mammsen hadde en liten jobb i å holde han opptatt med andre ting ja.. men heldigvis er nå legene vant med sånt så d gikk fint likevel. :)

I forhold til eplepsien å medisinene så er alle epleptiske tegn nå borte fra eeg-resultatene. Ett stort hurra å en liten gledesdans for den!!! :) Så nå skær'n fortsette på den dosa han har hatt å bare "vokse ut av" doseringa, så får vi håpe det holder seg slik. For da kan vi jo forhåpentligvis slutte med heile greia om ett halvt års tid.. :D :D Gleder meg til det ja!!:)

Ellers om dagen så er det jo barnehage, jobbing å kos det går i.
Merker godt han får masse oppmerksomhet i barnehagen, så nå er d slutt på å ligge på gulvet aleine i lengre tid. Må ha litt aktivisering, men det er jo igrunn ganske greit, da kan vi øve på å sitte å ellers leke oss med alle fantastiske leker. hehe..
I dag malte vi litt, men Falk syns penselen var meir spennende å veive med enn å male med da. :) Så go atte!!

Om ei lita uke er det slutt på sjøenkelivet for en mnd tid igjen å jeg gleder meg vilt til det! Skær bli deilig å kunne ta seg en tur ut på butikken eller anna aleine:)

Så håper jeg att detta været snart gir seg, jeg som alle andre regner j med. Fint med litt regn innimellom altså, men så mye??

Ha en god aften!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar