torsdag 18. juni 2009

Kan ikkje ha blogg hvis du ikkje skriv

-var d noen som sa til meg, å d har jo denne personen heilt rett i egentlig.. så etter litt om å men tar j detta til meg å setter meg nå ned her inne å skær knote ned noen linjer..
Skrivetørka mi har vel kømmi ta at j sins d har skjedd så lite, livet har lissom farte av gårde med meg på slep å hverdagen har gått i bleieskift, mating å ett å anna venninnebesøk. De små grå har nok tatt en ferie, eller slått seg av. Å da kommer d så lite lurt oppi der..

MEN.. så satt j meg ned å tenkte litt å kom da fram til at d har da skjedd litt likevell.. å sjøl om j er verken er veltalene eller -skrivende i dette tilfelle så kan j da knote ned noen linjer om min hverdag. D er jo tross alt det denna bloggen skær handle om.. :)

Nå sitter j i stua hos pappa på Namnå.. som da ligger 5 min unna Kirkenær.. stede j vokste opp..
J pleier alltid å sei at Kirkenær er ett kryss, blunker du så har du gått glipp ta det. Flytta herfra fordi j syns d var for lite, til oslo, som er for stort. Så da vart d jo Ørsta som ett naturlig valg. Ørsta er jo tross alt en rundkjøring å ett kjøpesenter.. :)
Men fra spøk til alvor.. d er alltid deilig å komme hit å d er alltid deilig å dra herfra. For øyeblikket nyter j muligheten til å se himmelen heilt til dit jorda krummer seg å himmelen tar en sving! Men kjenner å at j er i nærheten av å bli rastløs å har nok litt "heimlengsel". Min kjære kommer til Oslo om 4 dager, så d vil nok hjelpe litt på. Syns han har vøri borte lenge nok nå! :)

Hovedgrunnen til at j reiste til Kirkenær, eller knær som j gjerne forkorter d til, er fordi mellomste søstra mi, Katrine, skulle bli mamma! Å d har a da vørti. Skær itte forklare i detalj om fødselsforløpet, men ho dreiv på i ca 26 timer å ut kom verdens nydligste lille tantebarn! :) J har da seff klart å bli forkjøle, men prøver hardt å bli frisk så j kan nusse masse på det lille nurket!! :) :)

Ellers var Falk å j i avisa her om dagen, d var jo litt festlig.. var litt bekymre for at j skulle virke både blond å dum, men har heldigvis fått bære fine tilbakemeldinger. Er du intr. i å lese det så er d å finne på http://www.regionavisa.no , 17 juni-09..

Falk har d bære bra om dagen, d skjer noe nytt heile tida som vanlig.. var livredd morfaren sin ei god uke, men nå er dom bestevenner heldigvis. Han babler som en foss, har vørti skikkelig sterk i beina å viser tydlige mammadalt tendenser innimellom.. hehe.. skær bli arti å begynne å barnehagen til høsten trur j.

2 kommentarer:

  1. For en fin artikkel om dokke i avisa,Eirin!!
    Og for en herlig liten gut dokke he!!:)
    Kose dokke på kirkenær og gratulere som tante!!
    Klem

    SvarSlett
  2. Gratulere som tante:) Ska ta å læsa denna artikeln du hadde lagt ut link t men akkurat nå så har ekje ti:)Men e ska læsan... Håpe alt står bra te mæ døkk:) Så må døkk ha ei go hælg:)

    Klæm frå oss på Otta

    SvarSlett