mandag 20. april 2009

Raskeovelser og babyshower

Først får j vel nevne påska mi me to-tre ord. Maria kom nedover fra Trondhjem å var her heile uka, så Falk å j flytta fram på hotell Brungott å bære kose oss heile påska.. gikk turer i solskinnet og spiste god mat!
Alltid trist når Maria reiser opp igjen, men ho kommer heldigvis ganske ofte da. Så bare å glede seg til neste gang.

Etter påska bestemte mamma å j oss for å at skulle reise ned til Kirkenær å besøke andre søstra mi, Katrine.
Da j gikk gravid me Falk laga mamma til babyshower til meg med venninner og tanter og vi syns Katrine fortjente ett å. Så i all hemmelighet inviterte vi en haug av venninne hennes til selskap, og når vi først var igang så bestemte vi oss for at vi itte skulle sei noe til a om at vi kom heller.

Så vi reiste ned på torsdag etter at mamma var ferdi på jobb, kom fra kl kvart over 11 på kvelden, j låg hos pappa seff, å mamma for til ei venninne å låg over.
Neste dag skulle vi da troppe opp på jobben til Katrine, banke på kontordøra å si hei.. meeen slik gikk d jo itte.
Ho satt nemlig oppi kantina å åt lunsh ho, med utsikt over parkeringsplassen. Så mens ho satt med kollegane sine å prata om slektninger og avstander, festlig nok også om mamma å meg, så såg a plutselig bilen å at vi gikk ut . Du kan tru ho vart overraske, men d såg jo itte vi... så da kom a "springende" da(d lille du klarer å springe ned trapper med gravid mage.. hehe) å ropte på oss idet vi var på vei bort til inngangen.. hihi..så ingen overraskelsesbilder, men ho vart nå veldig gla for å sjå oss da.:)

Seinere på kvelden for vi bort på pizzarestauranten der selskapet skulle holdes, noe ho heller itte hadde hatt noen anelse om .. så d var dagen for overraskelse ja.. selvfølgelig ble d ingen bilder av den overraskelsen heller fordi kamerat mitt hadde bestemt seg for at j måtte lade batteriet uten å ha sagt ifra på forhånd.. hehe.. typisk altså.. prøvde me mobilen da, men d vart bære tull.
Heldigvis hadde Katrine tatt me sitt kamera, så bilder ble d tatt likevel...
Ho fikk masse fint, skulle tru d var julekvelden omtrent.. :)

Hadde noen småvansker me å få a me oss bort til selskapet egentlig, for ho hadde tenkt å lage hjemmelaga pizza å kose seg hemme me oss.. så j måtte ta på meg "trassig" storesøsteransiktet (gikk lekende lett egentlig) å trumfe igjen om at på Flamingo måtte vi, for j hadde itte vøri der enda.. å d måtte skje kl åtte samma hva ho ville..
En kan jo begynne å lure på hvor mange ganger j har klart å trumfe igjenom ting, for d gikk ganske lett.. nesten skremmende lett.. uff.. ;)

Resten av helga gikk alt for fort å vi kosa oss masse!!
Er gla for at d itte er så lenge til j skær nedover att.. (bortsett fra å kjøre heile veien da.. kjeeedelig!)
Katrine skær jo bli mamma å j tante sånn rundt 12 juni, gjerne før. Så j har tenkt å reise ned i god tid til det.. :) Gleder meg villt!!! :D :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar