mandag 27. april 2009

Fine vårdager


Tante Hanne laga stol til Falk i hælja, satt som en liten konge oppi der ja.. :)


Nå er d ett par dager sea j skreiv noe som helst her, så får sjå om det er noe å oppdatere.
På hørselstesten med Falk gikk det igrunn som forventa, han hører mest sannsynlig mest på venstre øre, men høyre øre er vi rett å slett usikre på. Men det ho dama trudde var at hvis han fikk ett høreapparat så ville det kanskje "sette igang" hørselen. For han "inntar en lyttende stilling" når det er lyder som kommer fra høyre side, å snur seg mot lyder fra venstre. Vi skær få tatt en skikkelig hørselstest snart, hvis vi får'n til å sove seg gjennom heile greia da. For da er det ganske viktig at han er stille.. :) Blir spennende..:)
Ellers er forma til Falk heilt toppers om dagen, å han har lissom kømmi ut ta denna lille "bobla" si å er skikkelig me på det som skjer rundt'n.. å j kan sverge på at han sa MAMMA på orntli idag.. kan tru j vart gla!!:)

Ellers skjer d vel itte så mye.. har røkki å bli ett år eldre sea j skreiv sist da.. å da fikk j frokost på senga å gaver! Koselig!! :O)
Ett år nærmere 30 som dom seier, men heldigvis er det bære ett tall.. hehe.. det er den eineste trøsta j har..

I dag har Frode beise verandaen foran huset, så nå er den så fin atte, åsså driver'n å maler siste rest på gelenderet rundt.. er så flink atte.. Neste prosjekt å er å få tatt ned alle listene rundt omkring å male de + vinduskarmene..KOM ARBEIDSLYST KOM!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar