tirsdag 17. mars 2009

Søstre på besøk


Om ca en time skær j til Hareid å hente Katrine, ho kommer med hurtigruta fra Vigra.. GLEDER MEG!!! Å på torsdag kommer Maria.. hærligt!! Mamma å Eldar skær feire 93 års dag til hælja.. mamma blir 50 å Eldar er 43.. men egentlig er d er frryktelig forsinka 40 års dag for hass sin del da.. :)
Uansett trur j d blir skikkelig arti!!! Masse god mat å artige folk tenkjer j.. :)

Katrine skær jo bli mamma i juni, så gleder meg å sjå hær stor ho har vørti.. :) Å håper j får kjenne lillegutten sparke! Falk sparke kun til Katrine han, å ingen andre.. :O)
TENK J SKÆR BLI TANTE!!!

Ellers har vi hatt besøk ta Hanne å Frode i dag, åt masse is å drakk kaffe.. var koselig! :) Å nå har dom endelig fått nye huset så j må dit i mårra å sjå hæsse d blir der. Blir deilig å få Hanne litt nærmere, enn skulle tru at d itte skulle væra så langt unna på Eidheim men d er d virkelig altså.. Ihvertfall for slike snarturer lissom.. så d blir fint å kunne reise dit å ta en kjapp kaffe å reise att.. hihi.. :)

Falk har eti masse mat i dag, å j er så fornøyd.. nå går d i grøt å youghurt så d griner etter.. han skær holde skjea sjøl da, så d blir maaasse griserier seff, men d er slik d skær væra d.. han har itte forstått at skjea skær ned i bollen først da, så d må j gjær for'n..
Er så arti for han blir lissom bære meir å meir me om dagen, j kan til og me se at han syns ting er arti.. slik som å "skli" nedover magan å beina mine.. han ler itte så fært da, d har'n igrunn aldri gjort, uten at j veit hæffer egentlig. Kan faktisk telle de gonga han har ledd på ei hånd trur j, men han smiler masse da.. stooort smil! :) Å da er nå j fornøyd ihvertfall..

Frode skær selge motorsykkelen han nå da, til min stoore fortvilelse.. men han lover å kjøpe en ny en neste år da.. så får krysse fingra for at han gjær d da.. :)
Vi skær jo pusse opp badet våres nå, så trenger penga da, men kjett er d likavæl.. syns d er arti å kunne ta seg en sykkeltur me min kjære innimellom.. samma hær vondt j får i rompa å beina.. hehe.. :) er jo itte akkuratt vant til å sitte på en sykkel dag ut å dag inn hell... men men.. får leve uten motorsykkeltur i år da.. sukk..

Tenker på familien til han som er savna, jeg håper for dems del at han dukker opp snart. Må væra heilt skrekkelig å itte væta hær som har skjedd..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar